If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Newsletter


Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales


Search

Najčešća pitanja

Sve što trebate znati…

Čime se bavimo?

Izrađujemo proizvode od drva, po želji u kombinaciji sa smolom.

Koje proizvode imamo u ponudi?

Naši proizvodi su raznovrsni, od drvenih kutija, ručki za točionike za pivo pa sve do malog namještaja, a sve sa mogućnošću presonalizacije.
Ukratko, radimo sve po narudžbi, tako da, ukoliko imate neku ideju koju bi htjeli ostvariti, samo se javite i naći ćemo način kako ju ostvariti!

Kako naručiti?

Naši dosadašnji radovi su izloženi na ovoj stranici i društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu i služe kao primjer svega što bi se moglo napraviti. Svaki upit možete poslati bilo putem neke od društvenih mreža ili na mail igor@tvornica-kreacija.com.

Koje su boje dostupne?

Kutije, kao i ostale proizvode, možemo napraviti u natur verziji ili ih obojati u neku od boja iz naše ponude (primjeri dostupnih boja na slici dolje).
Također, ukoliko želite proizvod u kombinaciji sa smolom, i nju možemo napraviti u jednoj od mnogih boja (veliki je izbor, pa za njihovu ponudu najbolje je javiti se upitom).

Koji je rok izrade i isporuke?

Rokovi ovise o samoj narudžbi, dostupnosti materijala i samim prethodnim narudžbama. U pravilu je on otprilike od 5 do 10 radnih dana, no uvijek slobodno pošaljite upit.

 

Što kada naručim neki proizvod?

Kada zaprimimo narudžbu, šaljemo vam ponudu za uplatu i, ako je ptorebna, pripremu za gravuru te po uplati započinjemo sa izradom proizvoda. Jednom kad je proizvod gotov dogovaramo osobno preuzimanje ili dostavu.

 

Koji su načini plaćanja?

Zasada je jedina opcija plaćanja unaprijed i transakcijski, znači uplatom na račun (putem mobilnog ili Internet bankarstva, pošte i sl.) prije izrade proizvoda. Trenutno nemamo opciju gotovinskog plaćanja ili po preuzimanju.

 

Na koje načine isporučujemo gotov proizvod?

Ukoliko ste u Zagrebu i u mogućnosti ga osobno preuzeti, možete to napraviti na našoj lokaciji u Novom Zagrebu, u večernjim satima.
Ako vam to nije praktično ili niste iz Zagreba, koristimo usluge dostave. Za područje Hrvatske šaljemo putem GLS-a, a za inozemstvo se najpovoljnijom opcijom pokazao HP express.

 

Koja je cijena dostave?

Cijena dostave ovisi i o samoj veličini ili težini paketa.
Za Hrvatsku, cijena slanja paketa varira od 5,5 € za manje do 8 € za veće pakete.
Za cijene slanja u inozemstvo, molimo pošaljite upit kako bi vam mogli reći konkretniju cijenu.

 

Za sva ostala pitanja, obratite nam se na mail info@tvornica-kreacija.com, putem društvenih mreža ili mobitelom na WhatsApp /Viber.

 

You don't have permission to register
X